Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dijous, 18 de novembre de 2010

2 vicentines amb les seleccions catalanes


El proper cap de setmana del dissabte 20 i diumenge 21 de novembre tres Seleccions Catalanes de base seguiran amb la seva preparació de cara als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials, que tindran lloc el proper mes de gener. En aquesta ocasió La Roca del Vallès i el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Els protagonistes seran les Seleccions Catalanes Infantil i Juvenil Femenina. Les jugadores de l'equip juvenil i infantil, Yaiza Parra i Irene Moles han estat convocades en aquesta ocasió.

El CAR de Sant Cugat serà testimoni d’una nova activitat de la Selecció Juvenil Femenina. Dolo Martín i Mercè Cana han programat un entrenament a primera hora de la tarda de diumenge on comptaran amb 19 jugadores, entre elles la vicentina Yaiza Parra.

I pel que fa a la Selecció Catalana Infantil Femenina, dirigida per Xavier Vilella, Andrea De la Torre i Carol Carmona, es concentrarà diumenge a La Roca del Vallès, on al voltant de les 16:30 hores realitzarà una sessió preparatòria. A la finalització de la mateixa, la SCIF disputarà un partit amistós enfront de l’equip cadet femení del BM La Roca, i que comptarà amb la presència de la també vicentina Irene Moles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada