Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

diumenge, 12 de desembre de 2010

Vicentins amb la Seleccions Catalanes d'Handbol

3 tècnics i 1 directiu formaran part de les seleccions catalanes d’handbol que participaran al campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que se celebrarà a Caceres en categories infantil i cadet i a Lleó en categoria juvenil.

Gabriel Teodoro, president del Club Handbol Sant Vicenç formarà part del cos tècnic de les seleccions catalanes per tercer any consecutiu, i enguany com a delegat de la Selecció Catalana Cadet Masculina, on intentarà revalidar el primer lloc aconseguit l’any anterior amb la selecció infantil a Almeria. El campionat que se celebrarà a Caceres tindrà lloc del 3 al 9 de gener.

I, són quatre son les novetats pel que fa als altres vicentins, Dani Landa, segon entrenador de l’equip sènior masculí, debuta com al cos tècnic de la selecció infantil masculina, amb la “carrega” de favorits i repetir novament el títol de l’any anterior.

Una altre novetat pel que fa al cos tècnic es la de Bernat Colomer entrenador de l’equip infantil femení de l’Escola d’Handbol Sant Vicenç, i coordinador de l’Escola, que debutarà amb la Selecció Juvenil Femenina com a entrenador als campionats que se celebraran a Lleó del 3 al 8 de gener.

I per últim i també a Lleó Marc Roige entrenador del sènior masculí formarà part dels cos tècnic de la Selecció Juvenil Masculina, amb el propòsit de millorar el 4t lloc aconseguit l’any anterior a Saragossa.

Un altre èxit de l’handbol vicentí que continua donant fruits any a any i fent-se un lloc entre els club mes importants de Catalunya. Un fet reconegut per la Federació Catalana d’Handbol, incorporant a diferents membres del club al cos tècnic de les diferents seleccions catalanes. On de les 6 seleccions de base des de infantil a juvenil, tant masculí com femení, hi haurà presència vicentina a 4.

Una altre dada important a afegir desprès de aconseguir també aquesta temporada tenir els dos equips juvenils a la màxima categoria catalana i aconseguir sobrepassar la xifra dels 170 jugadors que practiquen handbol a Sant Vicenç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada