Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dilluns, 7 de febrer de 2011

Els reis porten medalles a l’handbol vicentí als Campionats d’Espanya.3 medalles ha estat el botí dels 5 representants vicentins (dos d’or i una d’argent) amb les seleccions catalanes als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que han tingut lloc a Caceres, a la categoria infantil i cadet i a Lleó pel que fa a la categoria juvenil.

Bernat Colomer, coordinador de l’Escola d’Handbol i entrenador de l’equip infantil femení, ha format part de la selecció catalana juvenil femenina que ha disputat el campionat a Lleó. Bernat ha finalitzat el campionat en 5a posició desprès de caure eliminats als quarts de final davant la potent selecció valenciana, i guanyar en el partit per al 5è i 6è lloc a la selecció de Cantabria.

Pel que fa a Marc Roige entrenador del sènior masculí, i membre del cos tècnic de la selecció juvenil masculina, ha aconseguit brillantment el primer lloc al campionat desprès de vèncer a la final a la selecció d’Astúries per 36 a 34. Un gran mèrit dels catalans, ja que bona part dels jugadores eren juvenils de primer any.
   
Irene Molés, jugadora de la selecció catalana infantil ha disputat a Caceres ha finalitzat la competició en 11a posició. No van tenir sort les catalanes que van  perdre tots els partits de la lligueta de classificació, per acabar guanyant a l’últim partit davant Cantàbria per 14 a 20. Irene va jugar força minuts durant el campionat amb una bona actuació.

Un altre representant de l’handbol vicentí Dani Landa membre del cos tècnic de la selecció infantil masculina, ha aconseguit el primer lloc a la classificació en guanyar a la final a la selecció de Castella i Lleó per un ajustat 32 a 34.

I per últim Gabriel Teodoro, president del Club Handbol Sant Vicenç, com a delegat de la selecció cadet masculina, va aconseguir el segon lloc a la classificació desprès de perdre en la final, amb un llançament directe amb el temps ja exhaurit, que ha donat el títol a la selecció de Castella i Lleó. Igualment la selecció cadet masculina va rebre el premi “JUEGO LIMPIO” que convoca el Consejo Superior de Deportes per als campionats d’Espanya.

Un gran premi per a l’handbol català i vicentí, el qual es veu premiat amb el reconeixement de les medalles i del bon treball que realitzen dia a dia, tant a la selecció com a l'Handbol Sant Vicenç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada