Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dimecres, 25 d’abril de 2012

4 jugadores de l’Escola d’Handbol Sant Vicenç al procés de selecció jugadores CATH

El proper diumenge dia 6 de maig tindrà lloc al Parc Esportiu de Guiera de Cerdanyola del Vallès seu de la Federació Catalana d’Handbol el procés de selecció de jugadores per al Centre d’alta tecnificació d’Handbol (CATH).

Aquesta activitat està enfocada a realitzar una selecció de les jugadores amb més capacitats de cara a formar part a partir de la pròxima temporada del Centre d'Alt Rendiment en Handbol Femení. Per tant, durant aquest temps s'intentarà completar al màxim la informació disponible de cada jugadora.

Durant l’activitat de preselecció es realitzaran a part d'entrenaments tècnic/tàctics, xerrades informatives, enquestes de satisfacció/valoració, proves físiques, tests psicològics/sociològics, valoració antropomètriques, etc...

L’activitat serà dirigida per la responsable del Pla de Millora de l’Handbol, Dolo Martin, i comptarà amb els tècnics de les SC juvenil i cadet femenina, Andreu Marin, Pere Arbona i del vicentí Bernat Colomer.

El grup de jugadores que formaran part de aquesta activitat estarà composta per 35 esportistes de tota Catalunya, entre les que destaquem a les vicentines Alba Almansa, Celia Hernandez, Marta Jornet i Ona Vegue.

El programa sota el qual es desenvoluparà la jornada serà el següent;

10 a 10.30 h             Presentació de l’activitat
10.30 a 13.30 h        Proves físiques i entrenament
14 hores                   Dinar
16 a 19 h                  Entrenaments i partits
19.30 h                     Reunió informativa pares

Setmanes mes tard la Responsable del Pla de Millora de l’handbol femení, comunicarà la relació de jugadores que formaran part del CATH 2012-2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada