Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dilluns, 21 de maig de 2012

Activitat de promoció amb el FC Barcelona Intersport


El proper dimarts dia 29 de maig Sant Vicenç dels Horts gaudirà d’una gran festa de promoció de l’handbol, amb la realització d’una sessió d’entrenament del FC Barcelona Instersport.
L’acte que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Sant Josep a partir de les 9.15 hores amb la realització de partits de minihandbol a càrrec dels escolars de primària de les escoles de Sant Vicenç dels Horts. I a les 10.15 hores s’iniciarà la sessió d’entrenament dels jugadors blaugranes que arriben a Sant Vicenç desprès de vèncer al Ademar de Lleó, i a només un partit de poder proclamar-se campió de la Lliga Asobal.

La sessió serà dirigida per en Xavi Pascual, primer entrenador barcelonista qui acompanyat pel seu cos tècnic entre els quals es troba el vicentí Roger Font.

Mes de 600 alumnes dels centres escolars que assistiran gaudiran de la sessió, on podran veure als seus ídols com Víctor Tomas, Siarhei Rutenka o Daniel Saric.

Posteriorment i a les 11.45, els alumnes baixaran per escoles a la pista per fer-se la fotografia amb els jugadors, i una vegada hagin passat tots els escolars, aquests podran sol·licitar autògrafs, fer-se mes fotografies amb els jugadors

Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes de celebració de la 20a temporada de l’Handbol a Sant Vicenç.

On també destaquem la celebració desena edició de les Jornades d’Handbol al Carrer. Dissabte passat va tenir lloc una sessió per a alumnes de 4t a 6è de primària, i el proper dissabte 26 tindrà lloc altre per a alumnes de 1r a 3r de primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada