Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dimecres, 30 de maig de 2012

Promoció de l’handbol amb el FC Barcelona Intersport

Avui dimarts ha tingut lloc al poliesportiu de Sant Josep una jornada de promoció de l’handbol amb la participació del FC Barcelona Intersport, organitzada pel Club Handbol Sant Vicenç, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

L’acte al qual han assistit més de 700 persones amb la presència de 5 escoles de Sant Vicenç dels Horts (Escola Sant Josep, La Vinyala, Mare de Deu del Rocio, Sant Jordi i Sant Antoni), i de vicentins i vicentins afeccionats a l’handbol i al FC Barcelona que han volgut veure la sessió d’entrenament.

La jornada ha començat a les 9.15 hores amb una trobada de minihandbol a la qual ha participat l’Escola Sant Josep. Posteriorment i a les 10.15 hores els jugadors blaugranes han entrat al parquet escoltant l’himne barcelonista i amb un mosaic realitzat pel públic.

El primer equip blaugrana al complert, així com el cos tècnic, amb la presència del vicentí Roger Font, com a entrenador de porters, han fet d’aquest dia 29 una data inoblidable per a tothom.

Els escolars assistents (i els mestres) des de 1r a 6è de primària han gaudit de l’entrenament corejant els noms del jugadors com Saric, Rutenka, Rocas o Tomas, i amb càntics blaugranes.


La sessió ha estat seguida amb molt d’interès per tothom, i ha finalitzat amb un partit dels jugadors que han celebrat els gols i/o aturades.

La sessió ha finalitzat amb una sessió de fotografies amb els jugadors per escoles, i posteriorment amb la signatura d’autògrafs. Posteriorment els capitans blaugranes Lazlo Nagy i  Víctor Tomas fet lliurament d’una litografia del FC Barcelona, i d’un regal per al President del Club Handbol Sant Vicenç, Gabriel Teodoro. El president vicentí ha lliurat també una recordatori de l’estada a l’entitat barcelonista i un com a reconeixement pel gran suport dia a dia del vicentí, ara a les files barcelonistes Roger Font.

A l’acte ha assistit el Regidor d’Esports del Ajuntament de Sant Vicenç, Jordi Soto, qui ha estat parlant durant uns minuts amb el primer entrenador Xavier Pascual.

Des del Club Handbol Sant Vicenç volem agrair la magnifica predisposició del cos tècnic i jugadors, així com la gran paciència fent-se les fotografies i signant infinitat d’autògrafs.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada