Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dilluns, 28 d’octubre de 2013

Inici de la 1a Fase del CEBLLOB

Els equips del club que hi participaran a les competicions del Consell Esportiu del Baix Llobregat, ja tenen rivals per a la primera fase de la competició, que s’iniciarà el proper 9 de novembre.

D’una banda l’equip infantil masculí estarà enquadrat al grup D amb l’Handbol Sant Joan Despí C, EH Cornellà-Almeda i Handbol Esplugues, amb una fase que finalitzarà l’11 de gener de 2014.

Pel que fa a la categoria aleví masculí els Mamuts jugaran al grup C amb el Safa Gavà B, Handbol Sant Joan Despí B, EH Gavà David Barrufet i EHC Sant Boi Benviure. I al grup D els esquirols tindran com a rivals a Handbol Sant Joan Despí A, Handbol Esplugues, Escola Suris, i EH Sant Llorenç – Andrey Xepkin. Ambdós grups finalitzaran el 14 de desembre.

I a la categoria aleví femenina, les gates d’Ana estaran al grup A amb el CH Martorell, H Sant Joan Despí B, EH Sant Llorenç – Andrey Xepkin i l’Escola Suris.

I per últim els castors de Raquel a la categoria benjamí estaran enquadrats al grup B amb l’EH Sant Llorenç – Andrey Xepkin, H Sant Joan Despí A, Handbol Escola Nova Cervelló, Handbol Esplugues i Sant Miquel B.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada