Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dilluns, 14 d’octubre de 2013

Realització del sorteig dels equips de base del club

Aquesta tarda ha tingut lloc a la seu de la Federació Catalana d’Handbol els sorteig dels equips del club que participen a les competicions de la Federació Catalana d’Handbol i que encara no coneixien la totalitat dels rivals

L’equip cadet masculí entrenat per Xavier Costa ha quedat enquadrat al grup B de la segona catalana i iniciarà la competició aquest diumenge a casa davant el Lycée Français. El grup està format per 12 equips, i finalitzarà la primera fase el 13 d’abril de 2014.

L’equip cadet femení entrenat per Josep Maria Mestre “Pepo” jugarà a la Lliga Catalana amb un grup de 12 equips iniciarà la competició a domicili a La Roca del Vallès, i finalitzarà la primera fase el cap de setmana del 6 d’abril de 2014.

El cadet femení de Carol Carmona a la 1a Catalana amb un grup de 7 equips i jugaran aquest cap de setmana davant l’Handbol Sant Joan B, i finalitzaran la primera fase el 9 de febrer de 2014.


Per últim l’infantil femení de Pere Arbona a la Lliga Catalana jugarà a domicili a Ascó amb un grup format per 12 equips i finalitzarà el cap de setmana del 6 d’abril de 2014.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada