Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dissabte, 26 d’octubre de 2013

Seleccions Catalanes al Poliesportiu de Sant Josep

Avui dissabte ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal de Sant Josep dops sessions d’entrenament de les seleccions catalanes cadet i infantil masculina. Les sessions entre les 10 i les 13.45 hores han comptat amb un tots de 00 jugadors entre ambdues seleccions, entre els quals hi comptaven a la presència de dos vicentins, Izan Alonso amb la infantil i Pablo Elena amb la cadet, tots a les files del FC Barcelona.

La selecció infantil masculina està entrenada per l’entrenador del sènior masculí i cadet femení del Club Handbol Sant Vicenç, Josep Maria “Pepo” Mestre. Demà tindran lloc dos noves sessions d’entrenament al Complex Esportiu Guiera de Cerdanyola del Vallès, a la qual hi també participarà el president del club vicentí Gabriel Teodoro com a delegat de la selecció juvenil masculina, i responsable de les seleccions catalanes.


A més i pel que fa a les seleccions femenines seran sis les jugadores del club amb al selecció cadet femenina; Maria Estrada, Clàudia Corbera, Ona Vegué, Alba Almansa, Rocio Parra i Laia Cassauba. I a la infantil femenina, Sara Molés que es perdrà la sessió degut a una lesió del divendres a l’entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada