Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dilluns, 22 de desembre de 2014

6 jugadores del Club Handbol Sant Vicenç amb les Seleccions Catalanes

Nou èxit per l’Handbol Sant Vicenç el qual per segon any consecutiu el club català amb una major representació femenina a les seleccions Catalanes de base les quals participaran al Campionat de seleccions territorials, el qual tindrà lloc del 2 al 7 de gener a Oropesa del Mar a Castelló, tot i que enguany comparteix aquest privilegi amb dos clubs mes.

Alba Almansa i Ona Vegué seran les jugadores que formaran part de la selecció juvenil femenina les quals sota les ordres de Toni Gilabert, Jesús Fernández i Núria Rosell competiran al grup B amb les seleccions d’Astúries, Galícia i la Comunitat Valenciana i disputaran els seus partits al pavelló Ciutat de Castelló.

I seran 4 les jugadores que formaran part de la selecció Catalana cadet femenina amb Sara Molés, Eli Cesareo, Claudia Corbera i Marta Mera. El grup estarà sota les ordres de Xavi Vilella, Pol Ibañez i Raquel Vázquez iniciaran la competició al grup B del Campionat enfrontant-se a Andalusia, Canàries i Madrid. Els partits els disputaran al poliesportiu municipal d’Onda.

Des de el Club Handbol Sant Vicenç volem felicitar a les Alba, Claudia, Eli, Marta, Sara i Ona, a les seves famílies, així com els seus entrenadors.

Estem molt orgullosos de les jugadores les quals representaran al club i a Catalunya, i que gaudeixin d’una gran experiència i tornin a Sant Vicenç carregades de medalles.

Amb treball i experiència finalment arriben els fruits, i cada dia afortunadament fem més GOLS AMB LA MÀ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada