Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

diumenge, 21 de desembre de 2014

Ja disposem de la composició de grups per a la segona fase del CEBLLOB

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha fet públic la composició de la 2a fase de les competicions que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat.

El benjamí mixt de Raquel Ferrés Chavarria competirà al grup A amb els següents equips: CE Molins de Rei, CH Sant Esteve Sesrovires, H Sant Joan Despí A, Handbol Sant Joan Despí B, EH Cornellà-Almeda, EH Sant Llorenç-Andrey Xepkin A i EH Sant Llorenç-Andrey Xepkin B.

L’aleví femení de Maria Estrada i Josep Maria Mestre està enquadrat al grup A amb el BM Esparreguera, Esportiu Castelldefels, CE Molins de Rei, H Sant Joan Despí A, CEH BCN Sants Ubae i Els Costarets B.

Per a la segona fase realitzarem hem inscrit a dos equips al CEBLLOB, on al grup B estarà format per l’Handbol Gavà, EH Cooperativa, Handbol Sant Miquel, CH Vilanova. I al grup C competiran amb el CH Martorell, EH Sant Llorenç, Escola Suris i CH Sant Andreu de la Barca.

I per últim l’infantil femení competiran al grup A amb el CH Vilanova, EH Cooperativa, Virolai-Molins, Handbol IES Montbui i INS Pere Vives.


La competició s’iniciarà el cap de setmana del 17 de gener de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada