Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

divendres, 9 de gener de 2015

Bons resultats per les 6 jugadores de l’Handbol Sant Vicenç amb la Selecció Catalana.

Alba Almansa i Ona Vegué amb la Selecció Catalana Juvenil Femenina no ha pogut arrodonir amb una medalla el gran Campionat d’Espanya realitzat després de caure amb Euskadi, per 22 a 25, en el partit pel 3r i 4t lloc.

Alba ha marcat 12 gols i Ona 23, on les noies dirigides per Toni Gilabert, Jesús Fernández i Núria Rosell han realitzat un gran campionat quedant-se a les portes de la final i ala final de consolació lluitant fins el final però no han pogut assolir la tercera posició. 

I pel que fa a la Selecció Catalana Cadet Femenina amb Sara Molés, Claudia Corbera, Marta Mera i Eli Cesareo supera a Andalusia 33 a 27 i finalitza el Campionat d’Espanya de Seleccions en cinquena posició després d’aquesta victòria.

Les selecció cadet sota les ordres de Xavi Vilella, Pol Ibañez i Raquel Vázquez, van quedar fora de la lluita per les medalles a quarts de final, però tot i això s’han sobreposat a la situació i han finalitzat cinquenes després de dues victòries consecutives.


Des d’aquestes línies volem felicitar a les 6 jugadores que tot i no aconseguir enguany cap medalla han representat de manera brillant al nostre club i a la nostra ciutat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada