Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dilluns, 21 de desembre de 2015

Gran representació d'esportistes vicentins i vicentines en el Campionat d'Espanya de Seleccions d'handbol

• La competició tindrà lloc del 3 al 8 de gener a Almeria
Nou jugadors formaran part de les diferents seleccions catalanes, entre ells sis jugadores de l’Handbol Sant Vicenç, en la competició que es disputarà a Almeria del 3 al 8 de gener
Les Seleccions Catalanes d’handbol en categoria infantil, cadet i juvenil, tant femenines com masculines, ja estan preparades per disputar, del 3 al 8 de gener, el Campionat d’Espanya de Seleccions d’aquest esport que se celebrarà a Almeria.
I Sant Vicenç dels Horts estarà representat en quatre de les sis seleccions catalanes amb nou esportistes, sis d’ells jugadores de l’Handbol Sant Vicenç. A la selecció juvenil femenina seran cinc les representants de l’Handbol Sant Vicenç que hi participaran. Elles són Alba Almansa , Eli Cesareo, Rocío Parra, Ona Vegué i Maria Estrada Montenegro. Pel que fa a la selecció cadet femenina, la representant de l’Handbol Sant Vicenç serà Sara Molés, qui recentment va debutar també amb la selecció espanyola promeses en un torneig internacional a Polònia.
A la selecció juvenil femenina, també hi haurà la representació d'Aina Fernández que milita a l’Handbol La Roca, mentre que a l’infantil masculina jugarà David Sotillo i a la cadet masculina, Izan Alonso. Ambdós vicentins són jugadors del FC Barcelona.
Aquests darrers dies de l’any, totes les seleccions catalanes estan realitzant els últims entrenaments, participant a diferents tornejos, jugant partits amistosos o realitzant sessions preparatòries


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada