Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

divendres, 1 de gener de 2016

L’expedició vicentina preparada pels Campionats d’Espanya de Seleccions 2016

S’inicia un nou any, però l’handbol no s’atura i les seleccions catalanes estan preparades per participar al campionat de seleccions territorials que es durà a terme del 3 al 8 de gener a Almeria.
Les Seleccions Catalanes estan convocades demà dissabte a les 6 hores de la matinada per tal de sortir en autocar en direcció a Roquetes de Mar (Almeria) per tal de participar al campionat estatal que es disputarà fins al 8 de gener.
La selecció juvenil femenina amb 6 representants: Alba Almansa, Eli Cesareo, Rocío Parra, Ona Vegué, Maria Estrada, jugadores de l’Handbol Sant Vicenç i Aina Fernández del BM la Roca jugaran la primera fase de la competició al grup B davant les seleccions de la Comunitat Valenciana, Galicia, i Andalusia.
Pel que fa a la selecció cadet femenina, la representant de l’Handbol Sant Vicenç serà Sara Molés i estarà enquadrada al B i competirà davant Canàries, Castella la Manxa i Aragó.
La selecció cadet masculina amb el vicentí Izan Alonso jugador del FC Barcelona competirà també al grup B competint amb Aragó, Andalusia i Galicia.
I per últim a la selecció infantil masculina amb David Sotillo també jugador del FC Barcelona competirà amb les seleccions de Madrid, Aragó i la Comunitat Valenciana.

Els tres primers classificats accedeixen als quarts de final i el 4t classificat accedeix a la Copa, i descendeix de categoria per al campionat de l’any 2017 que es disputarà a Blanes i Lloret.
A la imatge adjunta podeu veure els horaris de les seleccions, així com els enllaços per poder seguir per streaming mitjançant els canals de Youtube habilitats.


Per a més informació www.andaluciaesbalonmano.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada