Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dilluns, 4 d’abril de 2016

Col·labora amb nosaltres, ajuda’ns!

Al llarg dels mesos d’abril i maig el sènior femení, cadet i juvenil femení de Lliga Catalana participaran a la fase sector estatal el qual comporta unes importants despeses econòmiques.

Per ordre de participació el juvenil femení disputarà la fase sector del Campionat d’Espanya els dies 22, 23 i 24 d’abril. On s’enfrontarà amb seu per assignar a 3 equips mes d’arreu d’Espanya. El primer classificat accedirà a la fase final del Campionat d’Espanya. En cas d’accedir a la fase final aquesta tindria lloc del 4 al 8 de maig.

El sènior femení disputarà la fase d’ascens a la Divisió d’Honor plata femenina, la segona màxima categoria femenina de l’handbol estatal del 13 al 15 de maig, on hi hauran sis sectors amb grups de tres o quatre equips, on accediran a la Divisió de Plata femenina el primera classificat de cada sector, i els dos millors classificats dels 6 sectors.

I per últim el cadet femení disputarà la fase sector del Campionat d’Espanya els dies 20, 21 i 22 de maig, on s’enfrontarà també a 3 equips mes d’arreu d’Espanya amb seu per assignar. El primer lloc li donaria accés a la fase final la qual tindria lloc de l’1 al 5 de juny.

Per aquest motiu et necessitem, per tal de fer front als aproximadament 9.000 € que son necessaris (desplaçaments, allotjament, cànons de la Federació Espanyola, arbitratges).
Necessitem la teva ajuda!
· Mitjançant contactes amb empreses que vulguin col·laborar
· Aportacions particulars
· Realització d’activitats per receptar diners, ...

Contacte amb nosaltres i ajuda’ns a continuar a representar a Sant Vicenç dels Horts i Catalunya arreu de l’estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada