Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dimecres, 14 de setembre de 2016

Sorteig calendaris Federació Catalana d’Handbol

Aquesta tarda han tingut lloc els sortejos dels equips del club participants a la 1a Catalana sènior femenina, 4a Catalana sènior masculina, Lliga Catalana i 1a Catalana juvenil femenina.

El sènior masculí entrenat per Hugo Visa està enquadrat al grup A, amb un grup format per 8 equips, els quals iniciaran la competició el cap de setmana del 16 d’octubre, i finalitzarà la 1a fase el  cap de setmana del 12 de febrer de 2017.
Els equips als quals s’enfrontaran seran:  H Poblenou, H Pardinyes, CH Claret, H Concòrdia, Sabadell Handbol, CH Canovelles i H Sant Joan Despí .

El sènior femení B de Paco Moreno a la 1a Catalana iniciarà la competició el cap de setmana del 9 d’octubre, i finalitzarà la 1a fase el cap de setmana del 12 de març de 2017. Els rivals seran: CEH BCN Sants, H Ascó, H Sant Esteve Palautordera, HC Tarragona, Handbol Mora la Nova,  CE Tortosa, JH La Llagosta, i Handbol Perelló.

D’altre banda el juvenil femení a la Lliga Catalana al grup B iniciarà la competició el 2 d’octubre, i finalitzarà la 1a fase el 18 de desembre. Els equips que compondran el grup són: CH Ribes, Handbol Sant Joan Despí, H Esplugues, BM Granollers i CH Gavà.

Pel que fa al juvenil femení a la 1a Catalana amb Toni Puntos iniciarà la competició el 2 d’octubre, i finalitzarà el 5 de març de 2017 amb el JH La Llagosta, H Igualada, H Pardinyes, CEACA Tàrrega, Esportiu Castelldefels, CH Vilanova del Camí, OAR Gràcia Sabadell, CH Sant Esteve Sesrovires i H Vilamajor.


I per últim en el sorteig realitzat dilluns el juvenil masculí de Gerrad Mwanjele participarà al grup A de la Lliga Catalana juvenil, iniciant la competició el 25 de setembre i finalitzant el 29 de gener de 2017. Els rivals seran el FC Barcelona, Sant Martí Adrianenc, BM Granollers SP, AEH Les Franqueses, H Sant Cugat i CH Sant Esteve Sesrovires.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada