Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

dijous, 23 de febrer de 2017

3 jugadores del club amb la Selecció Espanyola

Avui la Real Federación Española de Balonmano ha fet pública la convocatòria per a les selecions juvenil i júnior femenina.

La Selecció juvenil sota les ordres d’Alfredo Rodríguez comptarà amb la presència de Martina Espachs i Sara Molés les quals es concentraran del 12 al 19 de març a la Residencia Joaquin Blume a Madrid.

Les jugadores realitzaran sessions d’entrenament i un triple enfrontament davant el BM Leganés, BM San Sebastian de los Reyes, i el CB Getasur.

I pel que fa a la Selecció Júnior amb Jorge Dueñas com a seleccionador serà Eli Cesareo la representant del club la qual és concentrarà del 5 al 20 de març per disputar el Torneo 4 Naciones, i la Fase Classificatòria per al Campionat d’Europa.

Del dia 5 al 9 realitzaran sessions d’entrenament per marxar a Hannover (Alemanya) per disputar el Torneo 4 Naciones davant les Seleccions de França, Portugal i Alemanya del 10 al 13 de març.

Per últim viatjaran a Carballo (La Corunya) per disputar la fase classificatòria per al campionat d’Europa els dies 17, 18 i 19 de març davant les Seleccions de Romania, Lituània i Islàndia.

El Campionat d’Europa sots-19 tindrà lloc a Eslovènia del 27 de juliol al 6 d’agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada