Tota la informació del Club Handbol Sant Vicenç i molts GOLS AMB LA MÀ (24a temporada)

Història del club

Temporada 1992/1993

Degut a la demanda per part dels practicants als Jocs Esportius Escolars i a en Bartomeu Avellaneda, Mestre d'Educació Física del CEIP Sant Antoni, s'inivcia l'handbol a Sant Vicenç, ja que la major part del integrants d'aquell equip juvenil pertanyien a dit col·legi.

Realització del TORNEIG DEL MIL·LENARI. Un torneig d'handbol infantil amb la participació de equips de Centres d'Ensenyament de Sant Vicenç com: El CEIP La Vinyala, CEIP Sant Jordi, CEIP Sant Josep, CEIP Sant Antoni i una selecció dels Jocs Esportius Escolars.

Fruit d'aquell torneig neix el primer equip cadet masculí de la segona etapa.

Temporada 1992/1993

Torneig del Mil·lenari, categoria infantil

Temporada 1993/1994

Torneig d’handbol, l’Estiu Esportiu, categoria juvenil

Temporada 1995/1996

Torneig d’handbol, l’Estiu Esportiu, categories juvenil i amateur

Torneig d’handbol Infantil

Temporada 1996/1997

La fase d’ascens de l’equip júnior masculí.

Torneig de Minihandbol vila de Sant Vicenç dels Horts.

El 3r lloc del Campionat de Catalunya, equip infantil masculí.

Lliurament per part de El Mundo Deportivo del TROFEU CAMPIONS, per haver assolit l’ascens de categoria, l’equip sènior femení.

Temporada 1997/1998

Lliurament a la XI Festa de l’Handbol Català del trofeu campiones de 2a catalana sènior femenina

La fase d’ascens de l’equip cadet masculí, la temporada 97/98
L’organització de la IV Diada del Minihandbol Català.

La fase d’ascens a València del sènior femení a la 1a Estatal Femenina.

Temporada 1998/1999

Lliurament a la XII Festa de l’Handbol Català del trofeu de campiones de la 1a Catalana sènior femenina.

3r lloc de l’equip cadet a la Copa Federació.

Sènior femení, campiones del 19è Torneig Costa del Maresme
Campió de la Copa Federació juvenil masculina.

Temporada 1999/2000

Sotscampions de la Copa Federació Juvenil Masculina.

Lliurament a la XIII Festa de l’Handbol Català de:
Copa de Campió de la Copa Federació juvenil masculina

Trofeu de la Federació Catalana d’Handbol a la tasca de club

Trofeu jugadora històrica a Isabel Grima, entrenadora del 1r equip

Temporada 2000/2001

3r lloc del júnior masculí a la 2a catalana masculina

Lliurament a la XIV Festa de l’Handbol Català a:
Gabriel Teodoro la Medalla de la Federació Catalana a la dedicació a l’handbol.

Temporada 2001/2002

Fase d’ascens  a 2a catalana del sènior masculí.

Lliurament a la XV Festa de l’Handbol Català a:
Isabel Rabasa Burgos, insígnia d’argent de la FCH a la trajectòria esportiva.

Temporada 2002/2003

Fase d’ascens  a 2a catalana del sènior masculí.

Lliurament a la XVI Festa de l’Handbol Català a:
Ana Asensio Carnero i Isabel Cortijo Garcia de l’insígnia d’argent de la FCH a la trajectòria esportiva.

Celebració de la 10a temporada de l'handbol Sant Vicenç

Temporada 2003/2004

Fase d’ascens  2a catalana cadet masculí.

Semifinals Copa Federació sènior masculí “B”

Cadet masculí, 3r classificats del 25è Torneig Costa del Maresme

Cadet masculí, 2n classificat 6è Open d’Handbol Sorra Ciutat
d’Igualada

Juvenil masculí, campions 6è Open d’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

Lliurament a la XVII Festa de l’Handbol Català de la:
Copa de Campió de la Copa primavera cadet masculina

Temporada 2004/2005

Sènior masculí (A), Campió de la Copa Federació

Juvenil masculí, sotscampió del Torneig del 25è aniversari
de Balonmano Hierba a Alcobendas

Temporada 2005/2006

Sènior masculí (A), ascens a 1a Catalana

Juvenil masculí, campió de la 1a edició de la RNCUP 2006

Temporada 2006/2007

Ascens a 2a Catalana sènior masculí (B)

Sènior masculí (A), campió del Torneig Vila del Vendrell

Sènior masculí (A), campió del Torneig d’Handbol d’Igualada Memorial Manel Luque

Raquel Ferres, jugadora del cadet femení participa amb la selecció catalana juvenil a un partit amistós contra el CH Gavà

Temporada 2007/2008

Yaiza Parra i Sheila Pino, jugadores del cadet femení, prenen part a Pla de Tecnificació Esportiva de Catalunya a la residència Blume d’Esplugues de Llobregat.

Temporada 2008/2009

Raquel Ferres i Carme Ollé, jugadores del juvenil femení participen amb la Selecció Catalana als Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques celebrat a València.

Gabriel Teodoro, president del club, participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Infantil Masculina a Valladolid.

Temporada 2009/2010

Raquel Ferres, jugadora del juvenil femení es convocada a diferents sessions d’entrenament amb la Selecció Catalana Absoluta Femenina.

Nerea Domínguez, jugadora del juvenil femení participa amb la Selecció Catalana als Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques celebrat a Saragossa.

Ernest Landa entrenador de l’equip juvenil femení, forma part del cos tècnic de la selecció catalana juvenil femenina al campionat d’Espanya celebrat a Saragossa

Gabriel Teodoro, president del club, participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Infantil Masculina a Almeria aconseguint la medalla d’or.

Temporada 2010/2011

L’Escola d’Handbol aconsegueix tenir els seus equips juvenil femení i masculí a la màxima categoria de l’handbol base català.

Bernat Colomer, coordinador i entrenador de l’infantil femení, forma part del cos tècnic de la selecció juvenil femenina als campionats d’Espanya celebrats a Lleó.

Marc Roigé, entrenador del sènior masculí forma part del cos tècnic de la selecció juvenil masculina als campionats celebrats a Lleó aconseguint la medalla d’or.

Dani Landa, 2n entrenador de l’equip sènior masculí, com a membre del cos tècnic de la selecció infantil masculina, aconsegueix l’or als campionats celebrats a Caceres.

Gabriel Teodoro, president del club, participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Infantil Masculina a Caceres aconseguint la medalla de plata.

Irene Moles, jugadora de l’equip infantil femení participa amb la selecció catalana als Campionats d’Espanya celebrats a Caceres.Temporada 2011/2012Ascens del sènior masculí B, a la 2a Catalana sènior masculina

L'equip aleví femení , aconsegueix el tercer lloc a la Copa Catalunya aleví femenina.


Bernat Colomer, coordinador i entrenador de l’infantil femení, forma part del cos tècnic de la selecció cadet femenina als campionats d’Espanya celebrats a Múrcia.

Josep Maria Mestre, entrenador del sènior masculí forma part del cos tècnic de la selecció cadet masculina als campionats celebrats a Múrcia aconseguint la medalla d’or.

Aina Fernandez, jugadora de l’equip infantil femení participa amb la selecció catalana als Campionats d’Espanya celebrats a Múrcia.

Gabriel Teodoro, president del club, participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana cadet masculina a Múrcia aconseguint la medalla d'or.Temporada 2012/2013L'equip aleví femení, aconsegueix el segon lloc a la Copa Catalunya aleví femenina.

L'equip infantil masculí sotscampió de la Copa Federació infantil masculina en perdre la final davant l'Epic Casino.


L'equip sènior femení, aconsegueix l'ascens a la Lliga Catalana sènior femenina a la fase final celebrada a Sant Joan Despí.
Gabriel Teodoro, president del club, participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana juvenil masculina a Vigo aconseguint la medalla d'or.


Gabriel Teodoro, president del club, participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana cadet masculina a Zamora aconseguint la medalla d'or.Bernat Colomer, coordinador de l'Escola d'Handbol, forma part del cos tècnic de la selecció cadet femenina als campionats d’Espanya celebrats a Zamora.

Josep Maria Mestre, entrenador del sènior masculí forma part del cos tècnic de la selecció cadet masculina als campionats celebrats a Zamora aconseguint la medalla d’or.Temporada 2013/2014

L'equip benjamí mixt, aconsegueix el primer lloc a la segona fase grup C de la competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

L'equip aleví femení "zebres", aconsegueix el primer lloc a la segona fase grup B de la competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

L'equip aleví femení "gates", aconsegueix el primer lloc a la segona fase grup A de la competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, i el titol de la competició intercomarcal.


L'equip aleví masculí "mamuts", aconsegueix el primer lloc a la segona fase grup A de la competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, i el sotscampionat de la competició intercomarcal.

L'equip infantil masculí, aconsegueix el sotscampionat de la copa Federació en perdre a la final davant l'Handbol Palautordera.


L'equip cadet masculí, aconsegueix el títol de campió de la 2a Catalana cadet masculina al Top 4 celebrat al Poliesportiu Municipal de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts.


L'equip cadet femení, aconsegueix el sotscampionat de la Lliga Catalana cadet femenina, la Copa Catalana cadet femenina, i participa per primera vegada a un sector del Campionat d'Espanya.

L'equip sènior masculí, aconsegueix l'ascens a la màxima categoria de l'handbol català, la Lliga Catalana sènior masculina.

Josep Maria Mestre, entrenador del sènior masculí i de cadet femení, com a entrenador de la selecció infantil masculina als campionats celebrats a Gijón aconseguint la medalla de plata.

Laia Cassauba-Tircazot, Clàudia Corbera, Rocío Parra, Ona Vegué, Maria Estrada i Alba Almansa, jugadores de l'equip cadet femení participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana cadet femenina a Gijón aconseguint la medalla d'or.

Júlia Travesset i Sara Molés, jugadores de l'equip infantil femení participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana infantil femenina a Gijón aconseguint la medalla d'or.

Temporada 2014/2015

L'equip aleví femení, aconsegueix el primer lloc al la fase intercomarcal organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

L'equip juvenil femení aconsegueix el tercer lloc a la Lliga Catalana juvenil femenina, i participa al sector estatal disputat a Elx.

L'equip cadet femení, aconsegueix el campionat de la Lliga Catalana cadet femenina, la Copa Catalana cadet femenina, i els sotscampionat d'Espanya.

L'equip cadet femení B, aconsegueix el sotscampionat de 1a Catalana cadet femenina.

Clàudia Corbera, Sara Molés, Marta Mera i Eli Cesareo, jugadores de l'equip cadet femení participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana cadet a Castelló.

Alba Almansa i Ona Vegué, jugadores de l'equip juvenil femení participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana juvenil a Castelló.

Eli Cesareo i Ona Vegué participen amb la Selecció Espanyola juvenil al Campionat del Món que se celebrarà a Macedònia.

Sara Molés, es convocada amb la Selecció Espanyola promeses a la  concentració celebrada a Burgos.


Temporada 2015/2016

L'equip cadet femení, aconsegueix el tercer lloc a la Lliga Catalana, i participa al sector estatal a Errenteria (Guipúscoa).

L'equip juvenil femení, aconsegueix el sotscampionat de la Lliga Catalana juvenil femenina, i el títol de CAMPIONES d'Espanya al campionat disputat a Sagunto.


L'equip sènior femení, aconsegueix el títol de campiones de la Lliga Catalana, i l'ascens a Divisió d'Honor Plata femenina en guanyar el sector disputat a Sant Vicenç dels Horts.

Sara Molés, jugadora de l'equip cadet femení participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana cadet a Almeria aconseguint la medalla de plata.

L'equip juvenil femení de 1a Catalana, aconsegueix el campionat en guanyar el TOP 4 de la competició disputat a Sant Pere de Ribes.

Eli Cesareo, Alba Almansa, Maria Estrada, Ona Vegué  Rocio Parra, jugadores de l'equip juvenil femení participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana juvenil a Almeria, aconseguint la medalla de plata.

Cèlia Marquès, Eli Cesareo i Ona Vegué participen amb la Selecció Espanyola juvenil al Campionat del Món disputat a Eslovàquia.

Sara Molés, es convocada amb la Selecció Espanyola per participar als tornejos internacionals disputats a Polònia i França.
Temporada 2016/2017
Eli Cesareo, Ester López, Ariadna Siñol, Marta Barbeito i Sara Molés jugadores de l'equip juvenil femení participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana juvenil a Blanes, aconseguint la medalla de plata.

Alba López jugadora de l'equip cadet femení participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana cadet a Blanes, aconseguint la medalla d'or.

Marta Siñol jugadora de l'equip infantil femení participa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana infantil a Blanes, aconseguint la medalla d'or.

L'equip juvenil femení aconsegueix el sotscampionat de la Lliga Catalana juvenil femenina, i participa al sector estatal disputat al Poliesportiu Sant Josep.

L'equip infantil femení, aconsegueix el quart lloc a la Lliga Catalana, i participa al sector estatal a Salamanca.
L'equip juvenil femení de 1a catalana aconsegueix el títol de campió en guanyar al sector disputat a Molins de Rei davant l'OAR Gràcia Sabadell.
L'equip sènior femení B aconsegueix el títol de la Copa Federació en guanyar a la jornada de copes disputada a Banyoles al Joventut Handbol La Llagosta.
L'equip sènior masculí finalitza en segon lloc a la Lliga Catalana sènior masculina, i participa a la fase d'ascens a 1a Estatal al sector disputat a Basauri (Biscaia) assolint l'ascens en finalitzar en primera posició.Temporada 2017/2018

Cap comentari: